2021. január 22., péntek

Már nem vegán: Aldi Snack fun paprikás chips (változás az összetevőkben!)

 

A múltban igen gyakran választottuk az Aldi Snack Fun paprikás chipsét,  ha sós nassolnivalóról volt szó, nagyon szerettük, nem volt túl olajos, cserébe intenzív paprikás íze volt, sajnos nagy szomorúságunkra többet már nem kerül a kosárba, mivel változás történt az összetevőket illetően: a korábban teljesen növényi alapú chips helyett egy olyan terméket találtunk a polcon, aminek az összetevői között édes tejsavóport, sajtport és tejet tartalmazó aromákat olvashatunk, továbbá a korábbi gluténmentességét is elveszítette, hiszen búzalisztet is tartalmaz. Egy vegán Facebook csoportban hívta fel valaki rá a figyelmet, máskülönben nem biztos, hogy feltűnt volna, hiszen a csomagoláson nem változott semmi, a hátoldali összetevőket leszámítva.

Nagyon sajnáljuk, mert gyakran vásároltuk.

Alább olvashatjátok az új összetevőket:


2 megjegyzés:

  1. Eww, miért csinálja ezt az Aldi? :( Én a mogyorókrémes reggelizőpehely-párnácskájukkal jártam így... nagyon szerettem, rendszeresen vásároltam, majd kb. másfél-két éve egyszer csak megújult a csomagolás - és lekerült róla a logó, az összetevőlistában pedig kiemelten szerepelt valami tejes összetevő. Nagy csalódottságomban írtam nekik, azt mondták, más lett a beszállító, és továbbítják nekik a panaszt. Néha rá-ránézek reménykedve (legutóbb a múlt héten tettem), de sajnos azóta sem változott a dolog...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...no, bárcsak így kiabálnék el máskor is dolgokat :) A múlt héten szokás szerint megint ránéztem a reggelizőpelyhes dobozra, és bár a csomagolás ezúttal nem változott, a dobozon ismét vegán jelölés szerepel! Többször is át kellett olvasnom az összetevőlistát, mert nem hittem a szememnek, de tényleg megint vegán lett :) Vettem is belőle, és nagyon jó volt megint ilyesmit enni - próbáljatok meg írni az Aldinak, hátha figyelembe veszik a visszajelzést. Remélem, ti is visszakapjátok a korábban szeretett nasitokat :)

      Törlés