2022. április 15., péntek

Megkóstoltuk: Aldi Le Gusto csípős és csemege vegán torma

2021-ben nagy kihívás volt vegán tormát találni, idén szerencsével jártunk, az Aldi saját márkása mindkét erősségű változata növényi alapú, ráadásul elég jutányos, 319 Ft volt a 200 gr-os üvegnyi termék. Mi most csak a csemege változatból vásároltunk, de a bejegyzés alján a csípős összetevőit is meg tudjátok nézni.

Finom, jellegzetes torma illata van, és ahhoz képest, hogy nincsen tejszármazékkal (többnyire tejszínnel szokták) keverve, egészen krémes, nem "száraz" vagy nagyon darabos. Csemege jelölése ellenére azért még így is csípősnek találtam, bár ez természetes, hiszen maga a torma növény csípős, viszont ettem már enyhébbet is.

Nem bántam meg, hogy megvettük, újravásárolnám.

Összetevők és tápérték:


A csípős változat:






1 megjegyzés:

  1. Bizony, tényleg kihívás volt régebben vegán tormát venni, hogy én mennyit rohangáltam érte... de nemrég én is találtam az Aldiban, én a Koch's saját termékét vettem meg - úgy látom, ezt is ők gyártják az Aldinak. Tök jó látni, hogy most már több tejmentes opció is van tormából, ezt még nem találtam meg, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem! :) Remélem, húsvét után is megmaradnak ezek az opciók azoknak, akik nem csak ilyenkor ennének tormát :)
    Én amúgy a sima lereszeltet jobban szeretem, szeretném (szendvics tetejére szórva), viszont azt alig találni valahol - a Sparban kapni a LieblingsKren márka termékét, de ici-pici üvegért (60 gramm) 7-800 forintot kicsit sokallok érte, pár evésre elég csak...

    VálaszTörlés