2024. július 11., csütörtök

Megkóstoltuk: Vemondo Bon Gelati Salted Caramel Sós karamellás pálcikás jégkrém (gluténmentes)

Ausztriában vásároltuk ezt a Lidl saját márkás Vemondo pálcikás jégkrémet, Magyarországon eddig a sima és a mandulás változatot láttuk, így újdonság volt számunkra. Alapvetően szeretem a Vemondo termékeket, általában elégedett vagyok velük, a sós karamellás ízvilág pedig abszolút a szívem csücske, ezért egyértelmű volt, hogy a kosárba kerül, amikor Gáborom mutatta, hogy mit talált.

A papírdobozban 3 darab jégkrém található, jó hír, hogy a műanyag csomagolásuk is szelektíven gyűjthető.


A jégkrémeket kívülről csoki borítja, belül homogén karamellás. Már kóstolás előtt is érezhető volt rajta az átható ínycsiklandó karamellás illat, olyasminek képzeljétek el, mint a snickers szeleteket. 

A csoki réteg megfelelő vastagságú, jó roppanós, kevésbé édes, jó minőségű, a karamellás jégkrém benne pedig jó krémes, intenzív karamellás, nem émelyítően édes, remekül harmonizálnak. 

 

A másik két jégkrém is elég jó, a sima és a mandulás is, de én ezt különösen kiemelkedőnek találtam, nagyon ízlett, bármikor újra venném. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szereti a karamellás dolgokat, vagy csak enne egy finom jégkrémet. 


Gábor javaslata, hogy picit érdemes várni, hogy egy nagyon kicsit olvadjon, mert úgy még krémesebb (de a fagyasztóból frissen elővéve is  teljesen jó).

(Sajnos az árat tartalmazó blokkot nem találtam meg egyelőre, talán 3-4 euró körül lehetett.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése