2017. január 11., szerda

Megkóstoltuk: Vegán, gluténmentes étcsokoládés szójadrazsé (Patria)


Ezt a csomag étcsokoládés pirított szójadrazsét az öcsémtől kaptam a karácsonyi csomagocskám részeként, gyorsan fel is bontatta velem, azzal az indokkal, hogy ő nem tudja elképzelni erről, hogy finom lehet :D (Ezért is a fotó a már megkezdett zacsiról)


Az amúgy nagyon kis ízléses csomagoláson külön feltüntetésre került, hogy génmódosítás mentes szójából készült, ami jó pont, ráadásul glutént sem tartalmaz, ami szintúgy pozitív (bár kíváncsi lennék, mennyire "tiszta", azaz a gyártási körülményekkel mi a helyzet).


75 gr-os a tasak, ami közel 400 kcal, ami azért "szomorú", mert igen hamar be lehet falni, szinte észrevétlenül elfogy - ebből gondolom sejtitek, hogy nem volt olyan borzasztó, mint amilyennek a tesóm hitte, sőt! Apró kis bogyók, hasonlítanak a hipermarketekben kapható étcsokis mazsola megoldásra, viszont belül nem édesek, de igazán sósnak sem nevezném, inkább olyan, mintha csokiba mártogatott ropit fogyasztana az ember. Nem túl kemény, roppan az ember fogai között. Aki evett csicseriborsót pirítva, annak azt tudom mondani, hogy talán még arra hasonlít kicsit, de meglepően jól passzol az édes-keserű csokoládéval párosítva.

Meglepően finom kis nasi, akár ajándék részeként is kiváló lehet, mert nem csak a beltartalom klassz, hanem a csomagolása is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése