2017. október 26., csütörtök

Teletál vegán rendelés - Szezámos tofu wokban sült zöldségekkel, vegán szalonnával

 

 A vegan bacon miatt rendeltem meg ezt az ételt, sokszor láttam már rizspapírból vagy kókuszforgácsból elkészítve, viszont enni még nem ettem soha. 


Figyelem! A szójaszósz glutént tartalmaz!

Amikor kibontottam, igen kellemes illatot árasztott, édes-savanyú jellegű, szójaszósz, ázsiai étel-illat, rögvest összefutott a számban a nyál.



Feltétként tofuszeleteket kaptunk, amelyek annyira nem nyerték el a tetszésemet (és nem csak azért, mert kevésbé szeretem a tofut), leginkább az nem tetszett, hogy teljesen natúr volt, mintha csak most vettem volna ki a zacsiból, az a tipikus se íze, se bűze, így nem igazán adott hozzá az összképhez.

 


A vegan bacon - bár nagyon próbáltam szeretni, de hatalmas csalódás volt, talán úgy tudnám körülírni, hogy némi kesernyés, égett íze volt, egyáltalán nem okozott olyan élményt, ami után azt érezném, hogy ezt nem csak szívesen választanám újra, hanem jó szívvel ajánlanám vegyes táplálkozásúaknak, mint lehetséges opciót.

A "köret" viszont meglepően kellemes volt, a tofuról és a "baconről" szívesen lemondtam volna mondjuk mondjuk ugyanannyi köretért cserébe, amit némi párolt rizzsel nagyon szívesen fogyasztottam volna.


Szóval vegyes érzelmekkel viseltetek ez iránt is, kiválónak nyilvánvalóan nem mondanám, viszont ehetetlennek sem, egyszer elment, nem fogom újra rendelni (pedig a zöldséges raguért kár).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése