2022. december 6., kedd

Megkóstoltuk: Tesco Vegan sour fruit mix - vegán gumicukor, zselés cukor (gluténmentes)

 

 Mostanra többféle vegán gumicukrot is lehet kapni a Tesco saját márkás termékei között (itt mutattam a Tesco Orange Belts vegán narancsos savanyú cukrot, gumicukrot korábban), ráadásul ez kifejezetten jutányos áron elérhető -  249 Ft / 100 g

A 22. Tescos bevásárlós videóban mutattam korábban, milyen élőben.

 

Nem voltak nagy elvárásaink, főként az ára miatt, illetve a kinézete is inkább az olcsóbb zselés     cukrokra emlékeztet, de kellemesen csalódtunk. 

A csomagolást kibontva édes, citrusos illatot érzünk, valamelyest zselés szaloncukorra emlékeztetett. 

A darabkák mind hasonlóan pirosas-sárgás  árnyalatúak, ha a formájukat is figyeljük, könnyebb megkülönböztetni őket. Szőlő, narancs, málna, eper és citrom levét tartalmazza az összetevők szerint, viszont ízre sajnos nem sikerült mindegyikről pontosan megtippelnünk melyik-melyik, némelyik elég hasonló, ettől függetlenül nem rosszak.

 

Elég édesek, az állaguk inkább zseléscukor-szerűek, mint gumicukrosak, igazi "fogba ragadós" cukorbombácskák. Természetesen nem egy gourmet termék, de ettünk már rosszabb hasonló édességet, ami cserébe többé került. 

Ha valami közepesen tömény édeset kerestek, és nincs rá nagy keret, akkor ez lesz az :) 

Talán a külsejébe tudnék kicsit belekötni, lehetnének valamivel esztétikusabbak, illetve az ízek néhol nem ütnek el eléggé, de a célnak az áráért tökéletesen megfelel. 

 Ráadásul a csomagolása szelektíven gyűjthető.
 
Összetevők & Tápérték

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése