Ilyen kis papírtasakokban találjuk a papírdobozon belül a hozzávalókat: külön van maga a liszt mix, és külön a kis csokikockák. A doboz hátoldalán levő receptet követve teljesen korrekt állagú masszát kapunk (vEGGs tojáspótotlót használtam ezúttal, de anélkül is abszolút ehető és élvezhető minőségű).
Tudom, hogy a brownie nem egy sima piskóta, és normál esetben nem kerül bele semmi plusz a csokoládén kívül, viszont mi szinte mindig feldobjuk valamilyen édes-savanykás gyümölccsel, legyen az fagyasztott meggy, eper, erdei keverék, ezúttal vegyes gyümölcsös szósz került bele, amitől még kellemesebb, izgalmasabb lett a végeredmény, ugyanis miközben sült, ez a gyümölcsös dolog szépen beleivódott a tésztába, hihetetlenül finom volt.
Természetesen enélkül is működik, korábban próbáltuk már, abban az esetben tömöttebb, picit szárazabb lesz a végeredmény.
A sütési időt, hőfokot a recept ajánlása alapján tartottuk, megfelelő volt.
Kb. 1400 ft-ba került, 420 g.
(legközelebb készítek saját fotót is, sajnos ez ezúttal elmaradt)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése