2024. február 4., vasárnap

Megkóstoltuk: Lidl Belbake Free From Gluten Brownie (gluténmentes, vegán)

 

Időszakos termék csak sajnos a Lidl Belbake  Free From Gluten Brownie gluténmentes brownie alappora, amikor kapható éppen, egy szintén gluténmentes, vegán-barát citromos sütemény alappor is elérhető szokott lenni, azt is imádjuk: eddig mindig kiválóan sikerült, sosem csalódtunk benne (egyedüli negatívum, hogy nem mindig elérhető).
 

Ilyen kis papírtasakokban találjuk a papírdobozon belül a hozzávalókat: külön van maga a liszt mix, és külön a kis csokikockák. A doboz hátoldalán levő receptet követve teljesen korrekt állagú masszát kapunk (vEGGs tojáspótotlót használtam ezúttal, de anélkül is abszolút ehető és élvezhető minőségű).



Tudom, hogy a brownie nem egy sima piskóta, és normál esetben nem kerül bele semmi plusz a csokoládén kívül, viszont mi szinte mindig feldobjuk valamilyen édes-savanykás gyümölccsel, legyen az fagyasztott meggy, eper, erdei keverék, ezúttal vegyes gyümölcsös szósz került bele, amitől még kellemesebb, izgalmasabb lett a végeredmény, ugyanis miközben sült, ez a gyümölcsös dolog szépen beleivódott a tésztába, hihetetlenül finom volt.

Természetesen enélkül is működik, korábban próbáltuk már, abban az esetben tömöttebb, picit szárazabb lesz a végeredmény.

A sütési időt, hőfokot a recept ajánlása alapján tartottuk, megfelelő volt.

Kb. 1400 ft-ba került, 420 g.

 
 És az elkészült "mű" :)
(5***** természetesen)
 
Ilyen dobozban találjátok:
(legközelebb készítek saját fotót is, sajnos ez ezúttal elmaradt)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése