2018. május 21., hétfő

Megkóstoltuk: Ma Baker Giant Bar Blueberry áfonyás zabszelet

 

Korábban a FlapJack márkájú zabszeletről írtam, gluténtartalma miatt sajnos ezt nem személyesen kóstoltam, párom segített abban, hogy bemutathassam nektek.

 

A FlapJackhoz hasonlóan szintén kellemesen összerakott szeletről van szó, igazán nem különböznek egymástól, hacsak nem igazán elkötelezett rajongója valamelyiknek a kóstoló, aligha fogja tudni megkülönböztetni.

Állagra kissé masszaszerű, nem túl száraz, de nem is igazán nedves, nincs szétázva, de nem is morzsolódik, korrekt. Az áfonya aránya szintén rendben van, nem vitték túlzásba, de azért nem is csak nyomokban tartalmazza.

Finom, jól eltelít, jó szívvel tudom ajánlani, igazán amit sajnálok vele kapcsolatban is, az az ára: bolttól függően 3-400 ft között kapható, amiért közel két kiló zabpelyhet kaphatunk például az Aldiban vagy a Lidl-ben.


Tartom, amit az előző esetben is: Akkorra ajánlom, amikor olyan helyen van az ember, ahová nem tud magával sok kaját vinni, esetleg nincs lehetőség még melegíteni sem, vagy nincs hűtő, kevés idő van csak bekapni valamit, esetleg ha semmi más nincs a boltban, ami elfogadható lenne (bár ezutóbbit nehezen tudom elképzelni, mivel viszonylag kevés helyen kapható, esélyes, hogy adódik jobb/olcsóbb/nyersebb alternatíva).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése