2022. február 25., péntek

Megkóstoltuk: Cretamel Taste in Double Caramelised Peanuts - mogyoró szezámmagos karamell bundában (gluténmentes, vegán)

 

Ezt a szezámmaggal borított, karamellizált mogyorós édességet az Auchanban találtam, mind a karamellás, mind a mogyorós dolgokat szeretem, így a kosárba került. 

549 Ft / 100 gr, gluténmentes 

 

Kibontva édeskés, karamellás-mogyorós illatot lehet érezni. 

A mogyorószemek viszonylag, viszont a szezámmag sok helyen lepotyogott, gondolom ahogy egymáshoz érték a darabkák, bár a zacskó alján nem állt halomban. Azért úgy is volt rajta elegendő. 

Az ízében a karamell és a mogyoró dominál, viszont ami miatt számomra valamelyest csalódás volt, hogy se a szezámmag, se a mogyoró nem ropogós benne, tehát egy natúr termékről van szó, ami rendben van, csak én azt feltételeztem, hogy pirított lehet (a karamell miatt asszociálhattam erre), és így, mivel nem a várt textúrával találkoztam, nem örültem igazán. Ettől függetlenül jó kis édesség, emiatt nem is húznám le, csak nem tudok elvonatkoztatni ettől az élménytől :D Nekem sajnos kevésbé jön be ez a textúra.

 

Tehát még egyszer, karamell-mogyoró domináns ízű natúr édesség, ne várjátok, hogy ropogós lesz :) Ha ez így rendben van, jó szívvel ajánlom. Én magam nem veszem újra, mert jobban preferálom a roppanós édességeket hasonló kategóriában, olcsóbb áron.

 

 Összetevők & Tápérték:
 (kattints a nagyobb méretért!)

 

 

1 megjegyzés: