2017. december 23., szombat

Megkóstoltuk: Snack Garden zöldségchips

Szegény Snack gardent jól lehúztam a Vegandobozos videómban, viszont azt hallottam, hogy borsos ára ellenére finom, kíváncsi voltam, vajon megéri-e azt a kb. 450-600 forintot kiadni a 40 gr szárított burgonya-édesburgonya-répa-tök-zöldbab keverékért.


"Finom és ropogós zöldség snack alacsony zsír és kalóriatartalommal. Semmilyen adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz. Kiváló élelmi rost forrás. GMO, allergén és gluténmentes. A vákuum által elért alacsony forráspontnak köszönhetően kevesebb tápanyag bomlik le, így a zöldségek megőrzik eredeti színüket és ízüket. Továbbá, a zöldségek kevesebb olajat is szívnak magukba, így a termék zsírtartalma csak 24%." - A Snack Garden weboldaláról

A hagyományos chipsnél természetesen vastagabbra szelt zöldségeket tartalmaz, ahogy a fotón is látszik, a zöldbab egészben került bele. Ami nekem kissé visszatetsző volt az a hagyományos gyorsfagyasztott hasábburgonya formájú krumpli volt benne, kissé megütköztem, oké, ízre nyilván nem lesz másmilyen attól, amilyenre vágjuk, de ennyi pénzért ez így elég igénytelen.

Az íze igazából teljességgel semleges. Van egy átható édeskés íze (talán az édesburgonya?) de teljesen kivehetetlen, igazán a különböző típusú zöldségdarabok íze között semmilyen érdembeli eltérést nem tapasztaltam. Viszont olajos.


Hogy őszinte legyek, nem venném meg, nem csak az ára, de az íze miatt sem (főleg utóbbi, még ha olyan finom lenne, hogy volna értelme, meggondolnám). Talán némi fűszerezés dobna rajta.

Viszont hogy valami pozitívum is legyen, addig tologattuk, rakosgattuk (se én, se a párom nem akaródzott rávenni magát, hogy elfogyasszuk), hogy elöl maradt, a macskák hihetetlen lendülettel és igen jóízűen fogyasztották el. :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése