2021. május 27., csütörtök

Vegán, állatkísérlet-mentes szakállbalzsam: Aveo Men Bart Balm a Müllerből

 

Viszonylag újonnan jutott tudomásomra a Müller egyik saját márkája, az Aveo létezése (a februári állatkísérlet-mentes bevásárlós videómban beszéltem róla, akkor találkoztam vele először), elég sokféle termék található meg a kínálatában, tusfürdők, szappanok, hajsamponok, kézmosók, körömlakklemosó, hajmaszk, de még arcmaszk, borotva is, tehát nem az a kizárólag tisztálkodás-vonal. Árakat tekintve elég pénztárcabarát, olcsóbbnak ítélem, mint a másik két hazai nagyobb drogéria termékeit, érdemes egy esélyt adni neki. Egyelőre még csak tusfürdőt és kézmosót próbáltam, de azok rendben vannak, az alacsony ár nem jelent rossz minőséget.

Az Aveo termékek állatkísérlet-mentesek, viszont nem mindegyik vegán, van ami állati eredetű összetevőket is tartalmaz.

A tárgyra térve, számomra abszolút kiesik a szakállápolás kérdése (pedig Gábor 15+ éve  érintett a témában), de valahogy a célzott szakállápolás a fazonigazításon nem mutatott túl, így nagyon meglepődtem, hogy egyáltalán létezik szélesebb körben elérhetően ilyen termék, és nem csak spéci boltokban vagy "barber szalonokban" lehet ilyesmit kapni. Remek dolognak tartom egyébként, mivel így is nagyon nagy a nőknek szánt tisztálkodási/szépségápolási termékek aránya a férfiakéhoz képest (függetlenül attól, hogy nyilván mindenki használhat nemtől függetlenül amit csak szeretne).

Ajándékba vettem a tesómnak, aki szintén a szakállasok táborát gyarapítja, elmondása szerint tényleg jó kis dolog, egészséges puhaságot, kellemesebb tapintást eredményez használat után.

Az összetevőket alább olvashatjátok:

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése