2021. június 28., hétfő

Megkóstoltuk: Vegán Next Level Burger Classic Style (Lidl)


A Lidl-ben kapható Next Level Meat növényi burgerpogácsáról már írtam korábban, nemrég a komplett hamburgert is megkóstolta Gábor a márkától. 

Alapvetően 799 Ft-ba kerül, minimálisan leértékelve vettük meg 719 Ft-ért, a csomag 200 gr terméket tartalmaz. Nem gluténmentes. A csomagolása (tisztítás után) szelektíven gyűjthető. 

 

A csomagolás hátulján találunk leírást arról, hogy a csomagolással együtt melegítendő, mi szimplán tányéron betettük a mikróba, így a tapasztalatunk/leírásunk az ilyen módon elkészült végeredményre vonatkozik. 

Kibontva a zacsit jellegzetesen McDonald's-os hamburger illatot éreztünk, ami melegítés után még intenzívebbé vált - kicsit hasonló volt, mint amit az Istvánffy Burger-ben vettünk amit még 2020-ban (videó itt, a burger 4:55-kor látszik), de azért ez régebben történt már, utólag nehéz megítélni.

 


Amit egyszerre találtam igazán viccesnek és lelombozónak, a kettészedett burger látványa, igazán nincs túltuningolva (és akkor kifejezetten szépen fogalmaztam), a lentebbi uborkás fotót akárhányszor meglátom, nem tudom megállni, hogy el ne nevessem magam, olyan bizarr - de nincs bennem keserűség ezzel kapcsolatban, hiszen a csomagolás fotóján látható buri hasonlóan fest (leszámítva a jóval előnyösebb beállítást persze). Azon felül nyilván mindenki azt tehet bele pluszban amit csak szeretne, ha igénye van rá.

A buci puha, de nem szottyadt, kellemes, a sajt szépen olvadt, ahogy illik, de ízében összességében nem hagyott mély nyomot, Gábor nem találta újravevősnek, így úgy tűnik, egyszeri élmény marad. Az a kategória, amihez talán végszükség esetén nyúl az ember - egynek elmegy, de nem kiemelkedő, az árán már rendesebb ételt is össze lehet dobni, viszont tuti jól jön, ha nincs idő/lehetőség főzni, viszont az ízéért nem vennénk újra.

Így fest belülről:



 
  Összetevők & Tápérték:
 
 

1 megjegyzés:

  1. Hasonló véleményen vagyunk mindkettőtökkel (mindketten :) ) erről a termékről: szegényes a tartalma (ezért mi mindig feltuningolva, plusz összetevőkkel gazdagítva ettük), és nem kiemelkedő az íze (sőt, pár alkalom után igaziból el is ment tőle a kedvünk), így miután néhányszor "jól jön, ha gyorsan kell valami"-alapon megvásároltuk, végül nálunk is a "nem újravevős" listán kötött ki, és már leárazva sem nagyon gondolkodom el rajta, hogy hazahozzam.

    VálaszTörlés