2021. június 17., csütörtök

Megkóstoltuk: Alpro Classic Coconut Puding (vegán, gluténmentes)

 

A vaníliás, csokoládés és karamellás mellett kókuszos pudinggal is találkozhatunk az Alpro kínálatában, viszont nem kókuszpudingról van szó, hanem egy szója alapú desszertről, ami kókuszos ízesítésű a kókuszos Alpro joghurthoz hasonlóan (azért tartom fontosnak kiemelni, mert sok joghurt alternatíva ami szójamentes, az kókusz - esetenként mandula - alapú, és ha valaki kerüli a szóját, nehogy automatikusan a kosárba tegye).

 

 

A többi Alpro termékhez hasonlóan ezt is 125 gr-os pohárkákba porciózták, ám ezt még nem láttam, hogy önállóan, darabra is árusítanák, csak így 4 darabos pakkban. 

Illata enyhén kókuszos, édeskés, kifejezetten krémes, lágy állagú, viszont az íze számunkra kevésbé jött be, nagyon visszafogott és semleges volt. Hűtve valamivel jobb, de igazán sokat nem változtat (hűtés nélkül is tárolható egyébként). Valamilyen szósszal feljavítva már egészen korrekt, viszont a kókusz rajongókat nem biztos hogy ez vigasztalja. Emiatt nekünk nem újravevős, de aki szereti a semlegesebb, enyhén kókuszos, ám annál krémesebb dolgokat, az szeretni fogja. 

Az Aldiban vagy a Lidlben volt időszakos akcióban, jelenleg (a bejegyzés írásának időpontjában) nem találtam hazai fellelhetőséget, viszont időnként vissza-visszahozzák a kínálatba.

 Összetevők & információk:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése