2018. január 9., kedd

Megkóstoltuk: Kuhbonbon vegán gluténmentes karamell


Ezt a 100%-ban növényi összetevőkből készült karamellát már jó ideje kinéztem magamnak, bár nem voltam nagy karamellás soha, mégis piszkálta a fantáziámat, vajon milyen lehet. A 2017 novemberi Vegándoboz részeként került hozzám, őszintén, most, hogy kipróbáltam belőle mindent, amit nem továbbadásra szánok, mondhatom azt, hogy ez volt az egyedüli igazán kiemelkedő termék.


 
 Mondjuk az is igaz, hogy a többi nem volt igazán extra, szóval nem volt erős a mezőny, ám ennek ellenére elmondható az is részemről, hogy igazán komoly kedvencemmé vált. Az íze félelmetesen "igazi", az állaga, a színe tökéletes. Az illatában van némi csalafintaság, amiből esetleg gyanút foghat az ember, hogy ez másmilyen, mint a megszokott, de nem negatív értelemben szerencsére.


Igazán csak magasztalni tudnám ezt a kis édességet, nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ennyire ízletes, sajnos a hagyományos ízeket nem mindig sikerül ugyanúgy eltalálni, viszont ez esetben most kifejezetten ügyesen megoldották.


Az egyedüli, amit sajnálok, az az ára (1250- 1650 ft körül), bár 165 gr, szóval súlyra nem olyan kevés, de a tömböcskék elég nehezek, észrevétlenül el lehet fogyasztani egy zacsival, sőt. (Nem emlékszem pontosan hány darab van benne (12 talán?) leosztva viszont szinte biztos, hogy 100 forintnál többre jön ki darabja.


Mindenképpen ajánlom kipróbálásra legalább egyszer. Ha minden nap nem is, néha lepjétek meg magatokat vele - vagy dobjatok össze rá, és osszátok szét, nem fogjátok megbánni :)   




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése