2018. január 2., kedd

Megkóstoltuk: Nudie snacks Chocolate coconut chips (gluténmentes, vegán)

Bécsben, a Shopping Centerben vettem ezt a kókuszchipset, méghozzá a Primark kasszáinál volt kitéve, 1 euróba (~310 Ft) került egy zacsi (35 gr), mivel ilyen jellegű édességet nem ettem eddig, hoztam egy adagot.

A csomagolás szerint vegán, gluténmentes: csak kókusz-szirmot, cukrot, kakaóport és sót tartalmaz.

Az ajánlás szerint bátran használhatjuk müzlihez, jégkrémbe, torta tetejét meghintve díszítésként, smoothie-ba vagy süteménykészítéskor a tésztába. A sok érdekes lehetőségtől eltekintve én csak úgy magában ropogtattam el, pedig amúgy tényleg passzolna a felsoroltak bármelyikéhez.

Az illata nagyon kellemes, az íze pedig kifejezetten jó: édes, de nem ehetetlenül, csokis, a kakaópor szépen befedi, nem olajos, de nem is száraz, klassz ropogós. Meglepően jó íze volt, a kókusz is abszolút érezhető volt, tényleg jól eltalálták, ne ijedjetek meg a fura, gombára emlékeztető kinézetétől :)


Ami kevésbé tetszett - és úgy veszem észre, divat az ilyen jellegű termékek esetén, hogy a beltartalomhoz képest a csomagolás kifejezetten nehéz és nagy, vastag (nem mértem le külön, de nem lepődnék meg, ha több lenne, mint maga a kókuszchips), környezetvédelmi szempontból nem a legjobb ötlet... ahogy fura az is, hogy angol cég, Thaiföldön csomagoltat, majd Ausztriában árul... szép kis utat tesz meg (bár ilyen szempontból jobb, ha csendben maradok, hiszen én meg Magyarországról utaztam át és meg is vásároltam - csak mint érdekesség).

A design-ja nekem bejön.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése