2019. november 17., vasárnap

Vegan Garden Budapest / 2019 április

 

Április közepén Budapestre látogattunk, és a szállásunk igazán közel esett a Vegan Gardenhez, ahol különféle kizárólag növényi alapanyagokból készült ételekből válogathatunk - és ha már ilyen szerencsésen alakult, természetesen többször is betértünk.



BeNice fagylaltos

A bejárattól közvetlenül jobbra jégkrémeket és fagylaltokat találunk, ahol én ezt az ananászos jégkrémet vásároltam, ami a felirat szerint gluténmentes és hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Kellemes, édes-savanykás íze volt, nem éreztem, hogy nem lenne elég édes a plusz cukor híján, a textúrája is teljesen korrekt, nem volt fagyott-kásás (tekintve, hogy egy vizesebb édességről van szó), viszont igazán krémesnek sem nevezném. Hűsítő-frissítő.





Vegán kürtőskalács



A jégkrémek, fagyik után ott vannak a különféle vegán kürtőskalácsok, többféle ízesítésben lehet kérni, amelyek között vannak egészen szokatlanok is számomra, nem csak a hagyományos fahéjas, vaníliás, kókuszos ízek közül válogathatunk.

A tészta sajnos nem gluténmentes, ami miatt én nem tudtam megkóstolni, viszont Gáboromnak egy zserbósat vettünk (lekvárral "ragasztották" rá a diós réteget a tésztára, nagyon gusztusosan nézett ki, isteni illattal).



Vexicana


Itt még nem vettünk semmit azelőtt, de folyamatosan kerülgetjük :D




Las Vegan's

Szokás szerint megleptük magunkat némi Las Vegan's-os jósággal, erről nem készült fotó, ugyanis elvitelre kértük. A hasábot imádjuk! (Kb az az egyedüli gluténmentes dolog, meg a szószok, Gábor a "sajtos" burgerre esküszik :) További képeket korábbról ITT találtok.)





Rácskert

Ha belépünk a Vegan Gardenbe, egyből balra fordulva egy kis beülős hellyel találkozunk, ahol különféle frissítőkkel, kávékkal tudjuk magunkat kényeztetni, ezelőtt még nem voltunk odabent, egy közepes helyiségben találjuk magunkat, ami akár a meleg, akár a hideg elől behúzódva igazán kellemes, kint pedig a teraszon kis padokon fogyaszthatunk.


❀☺❀☺❀





// A fotók 2019 áprilisában készültek //

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése