2016. október 29., szombat

A legfinomabb vegán gluténmentes mogyorós csokikrém: DM Bio Nuss-Nougat


Nem csak a tej- és gluténmentes étrendet követő embereknek ajánlom ezt a mogyorós csokikrémet, hanem mindenkinek, több olcsóbb-drágább (inkább sajnos utóbbi - majd írok róluk részletesen) hasonló terméket végigkóstoltam, de határozottan ez volt az abszolút kedvenc.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz olyan csokikrémet találni, amiben nincs valamilyen tejszármazék, gluténmentesre még még viszonylag könnyen bukkantunk kisebb boltokban is, viszont alig akadt olyan, amibe tejpor vagy savópor ne került volna. 

Ez a DM-ben vásárolt termék ha jól emlékszem a negyedik volt a kipróbáltak között, és azonnal az első helyre került: krémes, pont jól eltalálták a csokis és a mogyorósság arányát, nincs fura mellékíze (sajnos találtam olyat aminek van), ráadásul nem túl tömény, nem érződik túl zsírosnak.

Magában is nagyon kellemes, sőt bevallom én csak úgy magában fogyasztottam belőle, párom kente kenyérre, teljesen meg volt elégedve vele. :)

Viszonylag nagy, 400 gramm, ára kb. 1200 forint, ami ahhoz képest tűrhető, hogy másutt 100 g-os termékkel is találkoztam, amiért 1400 forintot kértek.

Csak ajánlani tudom, azóta többször újra vásároltam.




2 megjegyzés:

  1. Isteni ez a mogyorókrém, nekem jobban ízlik, még annó a Nutella :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki :) Pedig első kóstolásra nekem annyira nem is tetszett, aztán hopp, elfogyott az egész üveggel, utána pedig vagy háromszor újravásároltam, mire eljutottam odáig, hogy lefotózzam :D Imádom :)

      Törlés