A csokoládés verzióról már olvashattatok a blogon, úgy döntöttünk, kipróbáljuk a vaníliásat is, hátha az jobban szerepel. Hasonló áron szereztük be, ugyanakkora, 125 g-os kiszerelésben kapható.
Én inkább csokoládépárti vagyok, mint vanília, úgyhogy nem sokat vártam ettől a desszerttől, viszont a másikhoz képest kellemesen csalódtam.
Kibontáskor meglepően erős vaníliaillat csapott meg, ami nem tűnt kifejezetten természetesnek, az anyag színe szintén, valahogy műanyagszerűen sárga volt, köszönhető a színezékeknek. Az íze viszont ehhez képest meglepően kellemes volt, a házinál kevésbé "testes", viszont közepesen sűrű. A párom szerint csodálatos, mennyei, de ő kifejezetten édesszájú
Kibontáskor meglepően erős vaníliaillat csapott meg, ami nem tűnt kifejezetten természetesnek, az anyag színe szintén, valahogy műanyagszerűen sárga volt, köszönhető a színezékeknek. Az íze viszont ehhez képest meglepően kellemes volt, a házinál kevésbé "testes", viszont közepesen sűrű. A párom szerint csodálatos, mennyei, de ő kifejezetten édesszájú
Még nemigen hallottam - oké, csak ténylegesen extrarossz minőségű vagy
étcsokis-kesernyésebb dologra - panaszkodni, szóval nem tudom, mennyire
jó referencia :) De azt meg kell hagyni, lényegesen jobb, mint a társa, a
csokoládéson nagyon átütött a szójabab-íz, itt ez szerencsére nem
játszik, viszont amit sajnálok benne, az a rengeteg cukor - meg szokás
szerint a kérdés: addig rendben, hogy "aromát" tartalmaz, de milyen
aromát? És hol van benne a vanília(kivonat), ha már vanília ízű?
Ahogy
a másik ízesítésűt, úgy ezt sem kell feltétlenül hűtőben tárolni, így
alkalmas lehet kiránduláshoz, gólyatáborba, nyaralásnál, stb.
Az ítélet: ha már választani kellene, akkor ezt, sokkal jobb, mint a csokis, de még mindig inkább otthon főzünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése