2017. június 6., kedd

Megkóstoltuk: Alpro Creamy Caramel - vegán karamella


Ausztriában találtam egy DM drogériában ezt a karamellás dolgot - egy korábbi videómban láthattátok is -, nem igazán tudtam, miféle csemegét rejthet, a karamellával való utolsó találkozásom nagyon-nagyon-nagyon régen történt, még tej/vajkaramella formájában, talán még az általános iskolában.

Mivel Magyarországon még nem láttam ilyet korábban, kíváncsiságból a kosaramban landolt.


Elég nehéz kis doboz, fél kilónyi édességet találunk benne. Kibontás után kissé csalódottan szembesültem vele, hogy ez tulajdonképpen egy karamellás ízesítésű igen sűrű puding, vagy legalábbis valami ahhoz hasonló.


Az íze kellemes, van benne valami megnevezhetetlen kávés mellékzönge, de igazából nem mondanám, hogy kávés íze lenne, picit kesernyés, ami az előnyére válik. Összességében kellemesnek, finomnak találtam. (A  párom kifejezetten menekült előle, ő nagyon nem szereti ezt az ízvilágot, így végül nekem kellett elfogyasztanom az egészet - nem ellenkeztem :) )

Nem bántam meg, hogy megvettem, viszont ár-érték arányban nagyon nem találom gazdaságosnak, egy dobozka árából több liternyi puding készíthető.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése