2022. szeptember 1., csütörtök

Már nem vegán - megváltozott összetevők: Snack Day Barbecue Tortilla chips (Lidl)

 

Egy ideig nem lehetett kapni a Lidl-ben a Snack Day Barbecue Tortilla chipset (elérhető natúr és sajtos  ízben is - előbbi növényi alapú volt, nem tudom, az változott-e, utóbbi tejterméket tartalmaz). A napokban Gábor örömmel vette észre, hogy újra a polcokra került - viszont már csak itthon derült ki, hogy megváltoztak az összetevők: az új változat már tejsavóport tartalmaz, ezért nem vegán-kompatibilis. Nagyon sajnálom, mert finom, erőteljes barbecue íze volt, nem volt nagyon olajos, üde színfolt volt a natúr/sajtos/chilis standard verziók mellett, az ára is teljesen rendben volt (300 Ft körül / 150 gr).

Korábban irtam arról, amikor az Aldi Snack Fun paprikás chipse járt így. Ugyanaz a helyzet, ha véletlenül nem futom át az összetevőket, nem hiszem hogy feltűnt volna, hiszen a csomagoláson nem változott semmi, a hátoldali összetevőket leszámítva.
 
Néha érdemes lecsekkolni az amúgy gyakran vásárolt termékeket is, főleg designváltás után vagy ha egy ideig nem kapható, majd újra elérhetővé válik.
 
Összetevők:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése