2021. február 21., vasárnap

Vegán, gluténmentes bevásárlás #11 Penny / Queen of Peas, Orsi vega pástétomok, Húsvét, gm kenyér

A Penny 2021.02.18-02.24 közötti akciójában kapható vegán termékekből vásároltunk, ezeket mutatom most meg nektek. Változó mértékben tetszettek az említett dolgok, voltak kiemelkedőek, semlegesek, de sajnos olyanok is, amiket biztosan nem veszünk legközelebb. Árak, vélemény a videóban.
 
További videók:

Fotók:

Queen Of Peas pritaminpaprikás tálcás felvágott

Queen Of Peas szendvicsfeltétek (borsos, mozaik)

Pápai vegán frankfurti virsli

 Orsi vega krémek (gombás, spárgás, spenótos, salsa)
 
Gluténmentes kenyérliszt
 
Gluténmentes magvas kenyérszeletek
Douceur alkoholos csokitojás, Douceur zselés cukor


5 megjegyzés:

  1. Ezek állandó termékek a Pennyben? Nem járok oda, ezért kérdezem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az első fotón látható Queen of Peas szendvicsfeltétből a 3 íz állandó termék (natúr, snidlinges, pritaminpaprikás) ez most március 17-ig még akciós is, a nagyobb kiszerelésű borsos és mozaik feltétek sajnos csak időszakosak voltak. Pápai virslit nem láttam azóta, szerintem inkább időszakos lehetett mint állandó, de ebben nem vagyok biztos. Orsi vega krémek már nincsenek, viszont az Auchanban láttam őket (drágábban, 300 Ft-ért a hűtőpultban a többi vegán/vegetáriánus dolog mellett). A lisztkeverék állandó, teljes áron 999 Ft ha jól emlékszem, gluténmentes kenyér is van mindig. A húsvéti édességeket szerintem egészen húsvétig lehet majd kapni, március 9-én itt Sopronban még bőven voltak.

      Törlés
  2. Vicces, de most kifejezetten kíváncsi lettem az Orsi pástétomokra :D A mi Penny-nket sajnos már lefosztották, mire odaértem, csak a gombásból tudtam vásárolni egyet. Én kifejezetten szeretem a gombát, de a gombás pástétomokat hanyagolni szoktuk, szóval számítottam rá, hogy ez sem lesz befutó - és férjem egy-két falat után vissza is adta, hogy ő nem kér belőle többet :D Szerintem nem volt vészes, kenyérrel-zöldséggel megeszegettem, de nem bánom, hogy nem állandó termék, nem szaladnék újravenni. Viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon a többi íz milyen lehet, a spárga és a spenót nagy kedvenceim - nem mondom, hogy még soha nem ettem belőlük rosszat, de az én szememben nehéz őket elrontani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Auchanban lehet kapni, de csak a spárgásat és a spenótosat, mondjuk ez neked pont jó hír lehet, ha esetleg úgy érzed, bár ott meg 300 Ft, a hűtőpultban vannak. Aztán végülis megettem őket én is, nem voltak ehetetlenek (szintén zöldségekkel saláta jelleggel + tofut sütöttem mellé, mint valami mártogatóst), a salsás egészen megtetszett a kezdeti reakcióhoz képest :D A Hamés gombásat kóstoltátok? Nekem azzal is ugyanez a bajom, hogy olyan érzést kelt, mintha áztatott kenyérrel lenne összeturmixolva, vagy nem is tudom megfogalmazni, olyan lisztes és nem igazán kivehető az íze/fűszerezése a többihez képest. (Abból viszont a másik három elég jó, csak drágább, bár láttam, volt aki kb macskakonzervhez hasonlította, szóval ízlések... :D)
      (Szegény tesztalany-férjek/partnerek :D)

      Törlés
    2. Köszi a tippet! Jó tudni, hogy az Auchanban is kapható :)
      Igen, a Hamé gombásáért sem vagyunk oda mi sem (pedig a többi három rendszeres kamratöltelék, és nagyobb mennyiségben fel szoktunk belőlük tankolni, amikor akcióban van, mindegyiket szeretjük - szóval tényleg ízlések és pofonok. Lehet, hogy a macskakaja is ízlene, ha megkóstolnám :D ), hogy pontosan mi a gond az ízével, azt még ennyire sem tudtam volna megfogalmazni (az ázott jelző abszolút találó!), valahogy egyszerűen nem finom - és szerintem nem is igazán gombaízű, mert a gombát amúgy tényleg kb. mindenhogyan nagyon szeretem.

      Törlés