2016. június 7., kedd

Termékteszt: 4U Free From Chocolate and Vanilla jégkrém

Mondhatni divatosnak számít vegán körökben ez az aldis jégkrém, mivel nem túl drága (kb. 700 ft 4 darab), gondoltam én is megnézem, mire fel ez a nagy hype, vásároltam hát minden elérhető fajtából (a nem tölcséresekből is) egyet-egyet - párommal közösen teszteltük őket, nemsokára érkezik a többi is :)



Először a csoki öntetes, kakaós-vaníliás ízűt kóstoltuk meg.

Kicsomagolva az első, ami feltűnt, hogy olyan "vizesnek" tűnik maga a tölcsér, bár ez lehet a mi hűtőnk hibája is vagy hogy nem volt megfelelően fagyasztva, illetve hogy szegény eléggé nem vonzó: a csokimáz szét volt töredezve, le volt folyva (látszik is a képen), szóval természetesen nyoma sincs a "katalógusfotón" látható simaságnak és összeszedettségnek, de igazán nem is vártam (főleg fagyasztott termék lévén), na meg ha az íze jó, akkor én úgy vagyok vele, hogy kit érdekel hogy néz ki :) Mindenesetre leírtam, hátha valaki nem osztja  a véleményem.

Az ízére nem lehetett panasz, kellemes, jóóó sok csoki került bele, ami plusz pont, kellemesen krémes, nincs fura mellékíze, egyedül a tölcsérrel nem vagyok teljesen kibékülve, kicsit szivacsszerű asszociációm volt vele kapcsolatban.

A páromnak viszont kevésbé jött be, kissé íztelennek találta,  bár ő édesszájúbb, a csokis/kakaós termékeknél gyakran vélekedik így.

Összességében szerintem megéri megvenni, ha más nem egy kóstoló erejéig, a hagyományos fagyikhoz képes az ára rendben van, az íze pedig szintén kellemes.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése