2022. február 26., szombat

Kipróbáltuk: DM Balea Krauter Bad Eukalyptus (vegán, állatkísérlet-mentes habfürdő)

A vegán, állatkísérlet-mentes bevásárlós videóban mutattam ezt a dm-ben kapható habfürdőt, említettem is, hogy bár eredetileg nem annak szánták, mi hajsamponként használtuk (hosszú ideig, azóta kipróbáltunk pár másik valóban hajra szánt terméket is). 

 

Érdekes módon mond a Rossmann, mind a Müller saját márkás kínálatában kapható szinte teljesen ugyanilyen termék, nem csak illatát tekintve, de a papíron lévő design, a flakon színe / formája, a produktum színe is kísértetiesen hasonlít.

Közepesen sűrű terméket tartalmaz a flakon, igen intenzív friss eukaliptusz illata van, ami használat után sokáig érződik, aki nem szereti vagy érzékeny az erősebb illatokra, azok számára lehetséges hogy nem a legjobb választás, de aki szereti a gyógynövényes "hűvös" illatokat, azok szeretni fogják. 

Nekünk nem szárította a bőrünket, könnyen habzik és jól tisztít, igaz 2 és 4 naponta használtuk és zuhanyzásnál, rendes "áztatós" fürdőkádban fekvésnél nem teszteltük (lévén hogy csak zuhanyfülkénk van). 

Igen jó áron van, mivel kevés is elegendő belőle, ráadásul nagyobb kiszerelés, így nem kell gyakran újravásárolni. 

Amivel gondban vagyok, hogy vajon szelektíven gyűjthető-e a flakon, ugyanis nem találtam erre vonatkozó jelzést. 

Mivel az utóbbi időben elkezdtünk rendes hajsamponok után nézni, így kevesebbet használjuk, de mindig van otthon "vész estére".

A Balea termékek állatkísérlet-mentesek, viszont nem mindegyik vegán, van ami állati eredetű összetevőket is tartalmaz.

Összetevők & információk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése