2022. február 18., péntek

Kipróbáltuk: DM Balea Men Active Carbon Duschgel férfi tusfürdő (állatkísérlet-mentes, vegán)

 

Ezt a 3 az 1-ben férfi tusfürdőt a "nagy  Gábor mivel fürödjön" projekt részeként vettük, szegénynek elég érzékeny a bőre, míg én a fokozott izzadással küzdök, neki a szappan/tusfürdő a kérdőjel, közös szomorú pont pedig a sampon, ezeket meg nyilván meg is örökítem, hogy mit próbáltunk és mennyire vált be, szóval gyakrabban lesznek most már tisztálkodási szereket bemutató bejegyzések is. 

Az aktív szenet tartalmazó, arc/test/haj tisztítására alkalmas tusfürdőt az elsők között próbáltuk, a kíméletes, pH semleges jelzők, hogy óvja a bőrt a kiszáradástól, bizakodásra adtak okot. 

Illata jellegzetesen konvencionálisan férfias, kicsit édeskés, közepesen erős. Használat után egy darabig érezni, de néhány óra alatt azért fakul. 

Azt feltételeztem, hogy maga a tusfürdő fekete színű lesz (a szén miatt), de inkább áttetsző, picit szürkésnek mondanám. Sűrű, de nem zselésen.

 

Teljesen megfelelően tisztít, habzik is, viszont sajnos használat után Gábor a szokásos bőrszárazságot, kellemetlen húzódó, viszkető érzést tapasztalta, így neki nem vált be. Magam részéről azt mondanám, valóban jobban szárít, mint amit amúgy használok (Balea Soft-Creme Dusche, itt mutattam videóban), viszont nem mondanám hogy nagyon rossz ilyen téren - de nekem más bőröm van, Gábor sajnos mindenhol szárazsággal küzd, nekem csak enyhébb száraz voltjaim vannak, másutt meg éppenhogy enyhén zsíros, szóval volt lehetőség két különböző oldalról vizsgálni.

Szóval akinek nincs száraz bőre, azok számára ajánlom inkább, és/vagy utána mindenképp érdemes egy kis testápolót használni. 

Mi nem fogjuk újravásárolni, mert biztosak vagyunk benne, hogy van olyan termék, ami jobban be fog válni, de egy próbát megért.

 

Összetevők & információk:
 (kattints a nagyobb méretért!)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése