2021. augusztus 22., vasárnap

Bringatanya fagyizó, Gyenesdiás - gluténmentes, vegán, cukormentes opció a Balaton partján

Balról jobbra: Gáboré a gránátalma és a levendulás sárgabarack,
az enyém a mentás zöldcitrom és az Illatos Isabella

Most már sokadik éve, hogy rendszeresen felkeressük a Gyenesdiási Bringatanya fagyizót, ugyanis nem csak a vegán, gluténmentes opció ami visszahúzza a szívünket, hanem az izgalmas, szokatlan ízek. Igyekszek mindig mást választani, de nehéz, mert a már megkóstoltakat is szívesen választanám újra. 

Ezúttal is szokás szerint két-két gombócot vettünk (papírpohárban a glutén miatt), én az Illatos Isabellát és a zöldcitrom egy csipetnyi mentával fagylaltot választottam, Gábor a levendulás sárgabarack és a gránátalma mellett döntött. 

Egyiket sem kóstoltuk még, meglepetés volt mindegyik. 

Az esztétikus, lila Illatos Isabella egy intenzív kékszőlős ízű kreáció volt, a négy gombóc közül mindkettőnknek ez lett a kedvence. A zöldcitrom egy csipetnyi mentával friss, citrusos ízű volt, a menta üde, nem tolakodó. 

Gábor választásai közül a sárgabarackot szerettük jobban (ezúttal mindketten egyaránt), extra krémes volt, igazi érett, édes sárgabarack ízű. A gránátalma kissé fanyar, frissítő a nagy melegben. 

Ha arra jártok, érdemes benézni, a fagylaltok mind krémesek és ízletesek, a kiszolgálás gyors és kedves, parkolót is könnyedén lehet mindig találni, ráadásul a Balaton partja is igen közel van. 

400 Ft-ot fizettünk / gombóc.  

A pontos cím 8315 Gyenesdiás, Madách u. 45

A fotók a kínálatról engedéllyel készültek, a bejegyzés nem szponzorált.

Fagylaltkínálat:
(kattnts a nagyobb méretért!)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése