2021. április 1., csütörtök

vEGGs - vegán tojáshelyettesítő (gluténmentes) | összetevők, így néz ki belülről

 

A közelmúltban vált elérhetővé az Interspárban a vEGGs - vegán tojáshelyettesítő készítmény,  (jelenleg akciós 2021.03.17-04.03-ig), mivel eddig már biztosan nem fogom tudni kipróbálni, ezért csak egy gyors általános bejegyzéssel szeretnék szolgálni nektek róla, később amikor készítek belőle valamit, külön bejegyzésben olvashattok róla.

A hagyományos papír tojástartó doboz formájú csomagolás egy tasak port és kettő mérőkanalat rejt, a felhasználási javaslat, összetevők és egyéb tudnivalók mind a csomagoláson kerültek feltüntetésre, ahogy azt az alábbi fotókon láthatjátok.

Egy doboz (102 gr por) jelenleg 1199 Ft-ba kerül, amiből a leírás szerint 32 tojásnyi készítmény keverhető ki, tehát 37.5 Ft-ra jön ki egy adag "tojás".

Első körben olyan helyzetekben tudom elképzelni igen hasznosnak, ahol/amikor nincs idő vagy lehetőség több különféle alapanyagot beszerezni, fontos, hogy jól sikerüljön a végeredmény és semmi ne vesszen kárba a kísérletezgetés során, tehát biztosra szeretne menni az ember, könnyen szállítható, sokáig elálló, kis helyen is elférő alapanyag keverékre van szükség, ami tuti gyorsan megvan pl. kollégiumban, utazás, nyaralás, idegen helyen vendégeskedés esetén, de természetesen a sima hétköznapi sütés-főzés során is remek társ lehet.

(További beszámoló, tapasztalatok hamarosan!)

Összetevők & tudnivalók:

(kattints a nagyobb méretért!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése