Ehhez hasonlót én is szoktam készíteni, kíváncsi voltam, vajon mennyiben fog különbözni attól, ahogy én csinálom.
Két nagyobb szelet tofu érkezett a zöldséges rizsen, ami elég tömény volt (folyamatosan rá kell, hogy döbbenjek, hogy inkább a több köret és kevesebb tofu arányért vagyok oda, így tömbben nekem eléggé tömény, sok). Valóban pácolva volt, pirítva/grillezve nem, szerintem úgy jobban passzolt volna, így kissé "nyers" benyomást keltett, bár ez az én személyes nyűgöm, magában "nyersen" nagyon ritkán eszek tofut.
A rizs vizesebb volt annál, amit én kellemesnek találok, de nem hiszem, hogy a hűtő lenne az oka, ugyanis azóta ettem már tőlük rizses ételt, és az rendben volt... valahogy itt nem sikerült annyira eltalálni, ehető volt, de nem egy maradandó élmény, inkább olyan menza-feeling. Jobb volt, mint a sárgabarackos cucc, de nem érte el a zöldségragu szintjét.
A "mogyorós" jelző szerintem teljesen felesleges volt az étel nevébe, egyáltalán nem kiérezhető, körülbelül 1%-át alkotja.
Következő hétre (vagyis e poszt megjelenésének hetére csúsztam kicsit) a következő opciók voltak, most a sima vegetáriánus fogások közül választottam, mert a többiben vagy glutén, vagy nátrium-glutamát volt :(
Következő hétre (vagyis e poszt megjelenésének hetére csúsztam kicsit) a következő opciók voltak, most a sima vegetáriánus fogások közül választottam, mert a többiben vagy glutén, vagy nátrium-glutamát volt :(
VeganNotesz Youtube | Kóstoljunk növényi tejeket! | Vegán kajavideók | Megkóstoltuk: vegán & gluténmentes
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése